2016. április 21. 18:04 - tartalmasnok

Káma szútra stratégia kisvállalkozásoknak

Bármit ír a Káma szútra, nem hajlik a lány a kútra ... - vagy mégis? Ha megfelelő a stratégiád! A stratégiai tervezés ugyanis az élet legváratlanabb pillanataiban tetten érhető, és ezt a kisvállalatok remekül tudják használni. 

Az ideális társ becserkészése és a vállalati stratégia meglepően sok azonosságot mutatnak. Erről fogok most beszélni. A nyugalom megzavarására alkalmas szavakat csak elvétve fogok használni és nem fogok Szaszkritül beszélni. De ha a cikket végig olvasod, akkor biztos, hogy nem csak az ágyban leszel jobb, de nem fog tudni a konkurencia sem ... szogatni! 

banner_kama.jpg

A Káma szútra egy stratégiai könyv - ha még nem néztél rá így, itt az ideje! 

A stratégia alkotásnak van 4 fontos lépése, amit minden képzésemen elmondok, s a legjobb példa ennek bemutatására pont a Káma szútra.

  1. Az első pont, hogy azt szeretnénk, hogy legyen egy akció. Van egy célunk. A vállalkozás esetében ez a cél sokféle lehet. Ez a cél határozza meg a stratégiánkat. A Káma szútra esetében a cél egyszerűen megfogalmazható: legyen kivel kapcsolatba lépni, utána a kapcsolat emelkedjen a lelki és testi intimitás magas fokára, és végül mindenki legyen elégedett azzal, amit kapott. Tegyük ezt a lehető legjobban, mindenki megelégedésére és maximális örömére a kölcsönösség jegyében. Ezt vajon melyik vállalkozás ne mondaná el magáról? 
  2. A második pont, hogy ismerjük fel, kik azok, akikkel nem kéne szóba állnunk. A Káma szútra esetében azok a személyek, akik nem valók hozzánk méretben vagy természetben, a vállalkozásban - nos .... A vállalkozásban szintén. Ha ki tudjuk szűrni a konkurenseket és a nem megfelelő partnereket és dolgozókat, akkor zavartalan lehet a nász. Azaz az üzletkötés az ügyféllel. 
  3. A harmadik pont, ha már ismert a cél, kiszűrtük az oda nem illőket, akkor az aktus gondos megtervezése, átgondolása, a lehető legjobb körülmények megteremtése jön. Hiszen ez kell a vállalkozásunknak is! Nem? 
  4. Végezetül nincs más hátra, mint végrehajtani az aktust és élvezni, s ha vége, akkor indulhat elölről a kör. 

Ha alaposan belegondolunk, egy stratégiai folyamat lépéseit látjuk. Ha meg tudod jegyezni ezt a négy lépést, azonban még nem tudod magadtól megcsinálni. De ne aggódj, erről szól a Káma Szútra, ha a szerelemben akarsz jobb lenni és erről szól az én előadásom, ha a vállalkozási stratégiádban akarnál fejlődni.

Gyere, kattints ide, és jelentkezz! 

Címkék: Stretégia
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stegerastratega.blog.hu/api/trackback/id/tr638650004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása